Game of Stones

-
7.87 - #1 in Dendermonde - #103 in België 5 reviews
3
-
6
personen
17-25€
60
minuten

De 4 koninkrijken zijn in gevaar. De lange, donkere winter is in aantocht en hij zal jaren, zoniet decennia lang aanslepen. En wanneer de zon ondergaat, zal de dood opstaan!

Volgens een oude voorspelling kan deze donkere winter enkel overwonnen worden door alle krachten te verenigen. Maar er is geen vrede in het koninkrijk. Vetes en oorlogen putten de landen uit. Nog volgens deze voorspelling, kan enkel de echte koning de 4 koninkrijken weer samenbrengen. Dit kan door de symbolen van deze koninkrijken te verzamelen. Niemand weet waar ze zijn, ze zijn lang geleden verloren gegaan.

Maar de goden zijn jullie goed gezind. Ze hebben jullie naar het heiligdom gebracht waar de symbolen te vinden zijn. Volgens de legende kan een mens maar 60 minuten verblijven in het heiligdom, anders slaat de gekheid toe! Vind de symbolen, verenig de koninkrijken en red de mensheid!

Minimum leeftijd
15
Minimum leeftijd met begeleiding
15

Locatie

Dendermonde
Type partner


Openingsuren
maandag: 8:00-22:00
dinsdag: 8:00-22:00
woensdag: 14:30-18:30
donderdag: 17:30-20:00
vrijdag: 14:30-22:00
zaterdag: 11:30-22:00
zondag: 11:30-20:00
Prijslijst
Rating total
9.40
Moeilijk

Thematisch en decoratief één van de beste kamers die ik al gespeeld heb. Zeker als fan van Game of Thrones kan dit zeker tellen als ‘must do’ escape room. Decoratie was perfect afgewerkt en leuke verwijzingen naar de serie werden vermeld. De puzzels waren ook heel goed uitgewerkt, waarin de puzzels uiteindelijk leiden tot één grote eindpuzzel die het verhaal perfect afsloot. Dit was wel niet de makkelijkste kamer, waardoor ik deze zou aanraden voor mensen met toch al enkele escape room ervaring.

Antwoord van de eigenaar
Hallo,
Bedankt om de tijd te nemen om deze review te schrijven. Het doet ons plezier dat je een leuke ervaring hebt gehad in deze room.
Mvg,
Team Hintlabyrinth

Service - ontvangst

9.00

Service - begeleiding

9.00

Interieur van de kamer

9.00

Spelbeleving

10.00

Wauw! factor

10.00
Datum van bezoek
30-01-2020
Rating total
8.20
Gemiddeld

Deze kamer gespeeld met 2 ervaren escapers. Nipt op tijd eruit geraakt, mede dankzij goeie spelbegeleiding en enkele tijdige tips die ons op het juiste spoor hebben gezet. Voor ons is dit met afstand de fijnste kamer van Hintlabyrinth. Puzzels zijn goeie afwisseling en combi tussen denken en doen en van een deftige moeilijkheidsgraad. Haalbaar, maar zeker niet supereenvoudig. Precies de uitdaging die in een escaperoom moet zitten om een goeie spanning te krijgen. Thema is fijn verwerkt in de kamer, alleen had misschien in de doorgang tussen de deelkamers nog meer waw-effect kunnen zitten? Hoe dan ook fijne kamer. Mooie afwerking van de puzzels in het geheel, oogt allemaal bijzonder goed en sfeervol. Wij hebben aan deze kamer veel plezier beleefd en kunnen een boeking zeker aanraden! De andere kamers van Hintlabyrinth vormen naar ons aanvoelen een mindere uitdaging, maar zijn op zich nog wel eens leuk om te doen; maar dan bijvoorbeeld in combo met deze Game of Stones die wel zeker goed zit!

Service - ontvangst

8.00

Service - begeleiding

9.00

Interieur van de kamer

8.00

Spelbeleving

8.00

Wauw! factor

8.00
++ Toon meer reviews ++
Datum van bezoek
26-06-2019
Rating total
8.60
Expert

De moeilijkste kamer die ik ooit speelde. Lijkt onhaalbaar zonder tips. Zeer mooie aankleding met originele elementen. Puzzels zijn uitdagend en achteraf gezien is er nog steeds een puzzel die ik niet begrijp (vandaar een iets mindere score voor spelbeleving). Zeker een kamer waarvoor je best met een ervaren team gaat. Heel nipt ontsnapt na een geweldig uitdagende kamer

Service - ontvangst

8.00

Service - begeleiding

8.00

Interieur van de kamer

10.00

Spelbeleving

8.00

Wauw! factor

9.00
Rating is gebaseerd op 2 extra reviews van Escape Games Belgium

Schrijf een review van deze kamer

Geef uw naam op. Heb je een account op debesteescaperooms.be? Meld je hier aan

Geef je score voor deze kamer per onderdeel

Geef je mening over deze kamer. Zorg er wel voor dat er geen spoilers in je review staan.

Kamers in de buurt