Wat te doen post lock down? Laat je opsluiten!

Iedereen kijkt uit naar het moment dat de sociale en economische deuren van onze samenleving weer opengaan, en natuurlijk draaien onze hersenen al overuren wanneer we bedenken wat we allemaal zullen doen met die herwonnen vrijheid.

Here's the unexpected origin of the "confused math lady" meme | Boing Boing

 

 

 

 

 

 

 

Ons advies: sluit jezelf op.

Voor je uitbarst in post-traumatisch stresszweet: we bedoelen natuurlijk niet dat je binnenshuis moet blijven. Natuurlijk moet je, knipperend in het felle zonlicht van een herboren samenleving, de wereld intrekken en de geneugten van het normale leven opnieuw ontdekken. En laat een escape room daar nu geknipt voor zijn. Geloof je ons niet? Lees dan onze argumenten hieronder!

Vind elkaar terug in een gezamenlijke adrenalinestoot

Je bent wellicht meer gaan wandelen de afgelopen maanden dan de voorbije jaren samengeteld, en het is wel eens tijd geworden om je horizon te verbreden. Wat is er leuker om het contact met die ene collega of die verre vriend nieuw leven in te blazen dan samen je hoofd breken over vernuftige raadsels, geheimzinnige aanwijzingen en breinbrekende puzzels? Niet alleen is het ijs meteen gebroken, maar de leuke thema’s en spannende sfeer vormen de perfecte opening voor kilometerslange gesprekstof!

8 Ways to Make Yourself Happy Forever | HuffPost Life

 

 

 

 

 

 

 

 

Jij wordt opgesloten, maar je brein breekt los

Je hersenen zijn tijdens die lange, uitzichtloze maanden een beetje in slaap gewiegd, en het wordt tijd om ze eens goed wakker te schudden. Abstract redeneren, discussiëren met teamgenoten, thinking outside the box (of in dit geval, outside the room) … Een escape room is de ideale lenteschoonmaak voor je bovenkamer.

Cleaning of mind – Beauty lies within yourself

 

 

 

 

 

 

 

Escapetalk > smalltalk

Ben je single en ready to mingle en staat er een date op het programma? Laat jezelf dan eens een uurtje opsluiten met je mogelijke toekomstige. Op restaurant gaan of in het donker naar een scherm staren is misschien wel leuk, maar leer je zo iemand echt kennen? Skip de smalltalk en neem eens een risico! Samen nadenken, je vergapen aan de snufjes en brainstormen over de vele nog op te lossen mysteries in een escape room, zal ervoor zorgen dat jullie na dat allesbeslissende uurtje elkaar in de armen (of in de haren) vliegen.

This Couple Took the Most Awkward Engagement Photos Ever… on Purpose |  Funny engagement photos, Funny couple pictures, Funny wedding pictures

 

 

 

 

 

 

Escape room, escape reality

Een van de voordelen van een escape room is dat ze een rechtstreeks portaal vormen naar een andere wereld. Een villa in Monaco, een goudkluis, een spookhotel, een zwaarbewaakte gevangenis of de martelkamer van een sadistische dokter? De meest uiteenlopende thema’s liggen voor het grijpen, dus of je nu indruk wil maken op je vrienden met je stalen zenuwen of je gewoon je oma eens wil tonen hoe goed jij bent in puzzels, een escape room is een uitstekende gelegenheid om even los te breken uit de realiteit. Want het is tijd voor eens iets anders, toch?