Over ons
 

Gepassioneerd door escaperooms! Dat is het minste wat je kan zeggen over het De Beste Escaperooms team.

Toen we in 2014 onze eerste escaperoom in Nederland speelden sloeg de vonk meteen over. Ondertussen werden er meer dan 100 escaperooms van over heel de wereld uitgetest: van Los Angeles tot Boedapest, van Kaapstad tot Dubai, van Sydney tot in Praag!

Vanuit die passie waagden we ons zelf aan het escaperoom genre + vonden we het een leuke kans om een review pagina te creëren die volledig in functie van de kamers staat. Hoofddoel hierbij is de (nieuwe) spelers wegwijs te maken in het volledige aanbod van de Belgische escaperooms. Zoek gerust het thema dat jullie het beste ligt, of het aantal spelers waaruit jullie team bestaan. Zijn jullie absolute leken in het genre, of eerder doorwinterde escape experten? Iedereen zal bij De Beste Escaperooms terecht kunnen in hun zoektocht naar de volgende escape uitdaging!

 

Contacteer ons

Willen jullie een escape room boeken of hebben jullie bijkomende vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Ben je al is in een escaperoom geweest?

Deel dan zeker jouw ervaring met die escaperoom en informeer toekomstige spelers! Deze website staat volledig in het teken van de verschillende escape kamers en de ervaringen die jullie als spelers hierin hebben!

 

Escape

 

Voeg je pagina toe aan je website

Kies de kamer in de lijst hieronder. Om deze toe te voegen op je website dien je de code in het tekstvlak aan de rechterkant te kopieren op je website.