Vind een escape locatieGebruik de filters om een specifieke locatie te vinden

Atrium Mortis

9.42
Dit familiebedrijf is al meer dan 12 gespecialiseerd in het organiseren van allerlei events! Buiten paintballen kan je vanaf nu hier ook terecht voor heuse escape rooms!
Gold partner

Exitroom Leuven

9.41
ExitRoom™ is een bijzonder leuk en uitdagend real-life escape spel voor 2-7 personen. Slaag jij erin om samen met je groep binnen de 60 minuten uit de kamer te ontsnappen?
Gold partner

Breaking Out

9.36
Bij Breaking Out specialiseren we ons in goed uitgewerkte escape avonturen die bij ons of op je eigen locatie kunnen gespeeld worden. Breaking Out - The Van is een omgebouwde caravan.

Lockdown Gent

9.21
Laat jullie onderdompelen in een wereld vol spannende puzzels en raadsels. Lockdown stelt jullie gevoel voor humor op de proef en test tegelijkertijd jullie teamwork en vindingrijkheid.
Gold partner

Collabyrinth

9.11
In Lokeren kan je vanaf nu ook terecht bij Collabyrinth Escape Room! Collabyrinth is het gezamenlijk project van 4 vrienden en de allereerste escape room in de stad Lokeren.

Escape 2300

9.04
De deur gaat open, de deur gaat dicht, de klok loopt. Alle zaken die je nodig hebt om binnen het uur buiten te geraken, vind je in de kamer. Sleutels zijn verstopt, codes moeten gekraakt worden.
Gold partner

Escape Hotel

8.49
Tijdens je bezoek aan het Escape Hotel betreed je verschillende vertrekken uit de jaren '80. Je probeert het mysterie achter de verdwijning van Rita Jacobs te ontrafelen.
Gold partner

60' Tour

8.33
Onze escape rooms zijn ontworpen door professionele teams op het gebied van 'Escape Games' in geklimatiseerde kamers.
Gold partner

Escape Prod

7.97
Escape Prod is veelbelovend. Zowel de website als de kamers zien er zeer mooi uit. Elke kamer heeft een specifiek thema. Je krijgt telkens 60 minuten de tijd om te ontsnappen.

Opslot

7.80
Met de opening begin April 2019 is Opslot een jonkie onder de escape rooms in Gent. Deze escape game is het resultaat van twee sterk gemotiveerde vrienden alles zelf gebouwd en ontwikkeld hebben.

Level Up

6.85
Bij Level Up in Gent vind je een heel uitgebreid aanbod aan verschillende activiteiten. Gaande van VR Games & Experiences, VR Escape Rooms, AR city games tot fysieke Escape Rooms.
Gold partner

Enygma

6.82
Bij Enygma beloven ze je entertainment van de bovenste plank, veel beter dan een avondje film kijken op een regenachtige dag.

Escape Retie

5.92
Een mysterieuze escape room boordevol uitdagende puzzels en verrassende wendingen! Gemaakt door gepassioneerde eigenaren die een leuke Escape room gemaakt hebben in hartje Retie.

Lockdown 65

Een allereerste escaperoom in Maldegem waar jong en oud terecht kan voor flinke dosis spanning en avontuur. Bekijk zeker ook de formules die ze aanbieden aan groepen of teambuildings.
Gold partner

Château de Moha

Of u nu een liefhebber bent van geschiedenis of van amusement, of u nu met uw binnenkort volwassen kinderen bent of een volwassene die nog kind is, of u hier nu bent voor een uur, een dag of een we

In the Room

In The Room is een nieuwe vrijetijdsbesteding in Bergen die iedereen zal bekoren. Het is een leuke teamactiviteit. Vrienden, families, collega's, team-buildings, seminaries...

Escape in Time

Een team van escapers die 2-3 wekelijks gaat escape rooms gaat beleven in binnen- en buitenland heeft met hun ervaringen ruimtes bedacht met originele raadsels in een unieke omgeving.

Escape Boxes

Met onze expertise in gamification dagen we jouw team uit met een van onze plezierige en uitdagende escape boxes. Ontdek hoe de escape boxes jouw team kunnen versterken.
Gold partner

Enigma Lock

EnigmaLock, l' Escape Game de Namur est un nouveau concept de divertissement !Enfermés dans une pièce avec votre équipe (2 à 5 personnes max, aucune exception), vous avez 60 minutes pour résoudre u

Cube One

Wij zijn een team van enthousiaste jonge doch ervaren ondernemers die vonden dat dit soort attracties zeker zijn plaats had in enkele Vlaamse steden.
Gold partner

Stixn

Stixn is een nieuw in- en outdoor entertainmentcenter met activiteiten als lasershooting, fun boxing en escape rooms!

3 Monkies Lier

Een escaperoom is het ultieme teambuildings-spel. Of je nu met je familie, vrienden, collega’s of je lief komt. Samenwerken is verplicht om binnen het uur uit onze kamers te ontsnappen.

Escape 22

Escape22 is een kleinschalig initiatief. We bieden je de mogelijkheid om te ontsnappen uit één prachtig vormgegeven kamer, helemaal in winterse kerstsfeer.