Vind een escape locatieGebruik de filters om een specifieke locatie te vinden

Atrium Mortis

9.45
Dit familiebedrijf is al meer dan 12 gespecialiseerd in het organiseren van allerlei events! Buiten paintballen kan je vanaf nu hier ook terecht voor heuse escape rooms!
Gold partner

Breaking Out

9.36
Bij Breaking Out specialiseren we ons in goed uitgewerkte escape avonturen die bij ons of op je eigen locatie kunnen gespeeld worden. Breaking Out - The Van is een omgebouwde caravan.

Exitroom Leuven

9.12
ExitRoom™ is een bijzonder leuk en uitdagend real-life escape spel voor 2-7 personen. Slaag jij erin om samen met je groep binnen de 60 minuten uit de kamer te ontsnappen?
Gold partner

Escape 2300

9.03
De deur gaat open, de deur gaat dicht, de klok loopt. Alle zaken die je nodig hebt om binnen het uur buiten te geraken, vind je in de kamer. Sleutels zijn verstopt, codes moeten gekraakt worden.
Gold partner

Collabyrinth

9.00
In Lokeren kan je vanaf nu ook terecht bij Collabyrinth Escape Room! Collabyrinth is het gezamenlijk project van 4 vrienden en de allereerste escape room in de stad Lokeren.

Lockdown Gent

8.89
Laat jullie onderdompelen in een wereld vol spannende puzzels en raadsels. Lockdown stelt jullie gevoel voor humor op de proef en test tegelijkertijd jullie teamwork en vindingrijkheid.
Gold partner

Escape Hotel

8.38
Tijdens je bezoek aan het Escape Hotel betreed je verschillende vertrekken uit de jaren '80. Je probeert het mysterie achter de verdwijning van Rita Jacobs te ontrafelen.
Gold partner

Opslot

8.09
Met de opening begin April 2019 is Opslot een jonkie onder de escape rooms in Gent. Deze escape game is het resultaat van twee sterk gemotiveerde vrienden alles zelf gebouwd en ontwikkeld hebben.

Escape Prod

7.95
Escape Prod is veelbelovend. Zowel de website als de kamers zien er zeer mooi uit. Elke kamer heeft een specifiek thema. Je krijgt telkens 60 minuten de tijd om te ontsnappen.

60' Tour

7.95
Onze escape rooms zijn ontworpen door professionele teams op het gebied van 'Escape Games' in geklimatiseerde kamers.
Gold partner

Out of the Box

7.73
Out of the Box is op een manier een a-typische Escape Game. We bevinden ons niet in een duffe kelder en de kamers zijn niet groezelig vol tweedehands spullen en hangslotjes.

Cube One

7.69
Wij zijn een team van enthousiaste jonge doch ervaren ondernemers die vonden dat dit soort attracties zeker zijn plaats had in enkele Vlaamse steden.

Hintlabyrinth

7.33
We zijn een team van enthousiaste escape room bouwers die de escape game naar Dendermonde wilden brengen. Tijdens een escape game word je opgesloten in een kamer...
Gold partner

Enygma

6.81
Bij Enygma beloven ze je entertainment van de bovenste plank, veel beter dan een avondje film kijken op een regenachtige dag.

Level 21

6.09
Level 21 wil meer spel in het dagelijkse leven verweven. Sinds 2020 doen ze dit ook met een escape room in Hasselt.
Gold partner

Clueless Mortsel

5.66
Een escaperoom is het ultieme teambuildings-spel. Of je nu met je familie, vrienden, collega’s of je lief komt. Samenwerken is verplicht om binnen het uur uit onze kamers te ontsnappen.
Gold partner

Level Up

Bij Level Up in Gent vind je een heel uitgebreid aanbod aan verschillende activiteiten. Gaande van VR Games & Experiences, VR Escape Rooms, AR city games tot fysieke Escape Rooms.
Gold partner

The Start

The Start biedt jullie verschillende live en VR escape rooms aan! De escape rooms werden samen met een team van professionele decor bouwers tot in de kleinste details uitgewerkt.

Escape in Time

Een team van escapers die 2-3 wekelijks gaat escape rooms gaat beleven in binnen- en buitenland heeft met hun ervaringen ruimtes bedacht met originele raadsels in een unieke omgeving.

Escape Boxes

Met onze expertise in gamification dagen we jouw team uit met een van onze plezierige en uitdagende escape boxes. Ontdek hoe de escape boxes jouw team kunnen versterken.
Gold partner

Enigma Lock

EnigmaLock, l' Escape Game de Namur est un nouveau concept de divertissement !Enfermés dans une pièce avec votre équipe (2 à 5 personnes max, aucune exception), vous avez 60 minutes pour résoudre u

Solved-IT

Solved-IT maakt zijn escaperooms op basis van een uniek concept: je kan ze eender waar spelen! Elke ruimte waar de deur vast kan, is een mogelijke escape room: je zolder, je bureel, een hotelk
Gold partner

Stixn

Stixn is een nieuw in- en outdoor entertainmentcenter met activiteiten als lasershooting, fun boxing en escape rooms!

3 Monkies Lier

Een escaperoom is het ultieme teambuildings-spel. Of je nu met je familie, vrienden, collega’s of je lief komt. Samenwerken is verplicht om binnen het uur uit onze kamers te ontsnappen.

Escape 22

Escape22 is een kleinschalig initiatief. We bieden je de mogelijkheid om te ontsnappen uit één prachtig vormgegeven kamer, helemaal in winterse kerstsfeer.