The Game Post

The GamePost wordt vertegenwoordigd door Dimitri Vandorpe, Peter Van Vooren en Fabrice Vandenbogaerde. 

Dimitri is verantwoordelijk voor het renoveren van het gebouw en is de meest technische van het drietal. Hij vat de koe bij de horens en gaat geen uitdaging uit de weg. Zijn enthousiasme is de drijvende kracht van the GamePost.

​Peter is de werkkracht achter Spellenclub13 en beschikt over een catalogus van meer dan 1000 gezelschapsspellen. Daarnaast werkt hij ook gepersonaliseerde pop-up escape rooms uit. Eén ervan staat momenteel op de Bat-site te Wevelgem. Peter verhuurt ook volksspelen, springkastelen, lasergeweren, enz…. Hij organiseert verjaardagsfeesten en spelactiviteiten bij mensen thuis. Originaliteit draagt hij hoog in het vaandel en zo goed als alle voorwerpen en decors zijn homemade.

​Fabrice is ontwerper van twee bordspelen: Warlock en Papà Paolo, beide bordspelen zijn uitgegeven door Quined Games, en schrijft recensies voor Bordspelmania. Verder ontwikkelde hij een tweetal stadsspellen (Ieper en Kortrijk) en een Interactief concert voor kinderen 'De vloek van Metronomius' voor de harmonie van Menen.

​Toeval zette de heren op hetzelfde pad, passie voor het spel zorgt ervoor dat ze dit pad samen blijven bewandelen.

Locatie

Izegem

Openingsuren
maandag: Gesloten
dinsdag: 17:00-21:00
woensdag: 9:00-21:00
donderdag: 17:00-21:00
vrijdag: 17:00-21:00
zaterdag: 9:00-21:00
zondag: 9:00-21:00

Escape rooms op deze locatie