Counter Terrorism Unit 1 & 2

-
4.92 - #8 in Brugge - #164 in België 7 reviews
2
-
6
personen
20-35 p.p.
60
minuten

Deze escape game is volledig identiek aan CTU1: dezelfde indeling en intriges, hetzelfde plot! De tijd loopt ook volledig synchroon.

Samen met CTU1 is CTU2 dus de ideale gelegenheid om er een ultra-spannende competitie van te maken. Beide games kunnen echter ook afzonderlijk geboekt en onafhankelijk van elkaar gespeeld worden.

De CTU is de controle kwijt maar er is nog hoop: uw experten-team kan hopelijk deze nucleaire aanval nog verijdelen. De klok tikt en er rest slechts 1 uur. Jullie commandocentrum is geïnfiltreerd maar de verrader was slordig en liet enkele sporen na. 

De vrije wereld rekent op jullie. Handel snel en efficiënt maar wees gewaarschuwd: één enkele fout kan catastrofale gevolgen hebben!

Deze kamer bestaat in 2 dezelfde versies waardoor ze als battle room kan gespeeld worden!

Minimum leeftijd
16
Minimum leeftijd met begeleiding
12
Speeltaal

Locatie

Type partner


Openingsuren
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 10:00-21:30
vrijdag: 10:00-21:30
zaterdag: 10:00-21:30
zondag: 10:00-16:30
Prijslijst
2 personen
€ 70.00
3 personen
€ 75.00
4 personen
€ 88.00
5 personen
€ 105.00
6 personen
€ 120.00
Datum van bezoek
18-03-2023
Rating total
7.20
Moeilijk

Zeer chaotisch. scherm met tips: knop om tips te vragen.
Weinig animatie, moeilijk om in het spel te geraken. Meer animatie en meer aankleding van de ruimtes zou aangenaam zijn. Spreiding van de te open boxen zodat je meer ziet wat er wanneer moet open gedaan worden.

Service - ontvangst

9.00

Service - begeleiding

9.00

Interieur van de kamer

6.00

Spelbeleving

6.00

Wauw! factor

6.00
Datum van bezoek
18-03-2023
Rating total
5.20
Moeilijk

Zeer chaotisch, scherm met tips + knop op tips te vragen. Weinig animatie in de ruimte, dus je geraakt niet echt in het spel mee. Meer aankleding en verandering van ruimte zou aangenaam zijn. Spreiding van de te open boxen zodat je meer ziet wat er wanneer moet open gedaan worden.

Service - ontvangst

8.00

Service - begeleiding

7.00

Interieur van de kamer

3.00

Spelbeleving

4.00

Wauw! factor

4.00
++ Toon meer reviews ++
Datum van bezoek
19-09-2020
Rating total
7.00
Gemiddeld

Leuke ervaring, maar jammer dat de inkleding wat minimaal is.

Service - ontvangst

8.00

Service - begeleiding

8.00

Interieur van de kamer

5.00

Spelbeleving

7.00

Wauw! factor

7.00
Datum van bezoek
27-02-2020
Rating total
1.40
Gemakkelijk

We hadden deze escape room gekozen op basis van lokatie. thema, moeilijkheidsgraad en goede reviews op escapegamesbelgium.be. Het is voor ons moeilijk te begrijpen dat er zo een hoge score werd gegeven. Ofwel zijn de reviewers beginners die geen idee hebben wat een normale escape room is, ofwel hebben wij tot nu toe alleen maar escape rooms gespeeld die ver boven het normale uitsteken? In het kort gezegd: dit was niet veel meer dan een paar doosjes op tafels gezet, en wat gelamineerde papieren, vergelijkbaar met wat kinderen in een pop-up escape room voor school maken.

De ontvangst was vriendelijk, met wat humor ingebouwd, maar niet iedereen vond die leuk. Het was een uitleg over wat wel en niet mag, maar echter weinig of geen introductie tot het verhaal. De host ging om te starten mee de kamer binnen om daar nog een paar zaken uit te leggen: draden waar je niet mochten aankomen, dingen die we niet moeten gebruiken, en dingen die mogelijks niet gaan werken waarvoor we dan naar hem zouden moeten bellen om het op te lossen.

Nadat het spel gestart was is de host 1 keer zelf de kamer binnengekomen om een doos te resetten omdat ze niet sloot. Later in het spel hebben we de host moeten bellen omdat er inderdaad een probleem was zoals hij had aangkondigd dat dat zich mogelijks kon voordoen..

Er was helemaal geen gevoel dat we met een missie zoals beschreven in het verhaal aan het uitvoeren waren. Het interieur was een gewone kamer met wat puzzels op een rij op tafels. Als decorstuk was er een TV scherm waarop een fimpje speelde, maar waar we volgens de host niet naar moesten kijken omdat het enkel decors is. De puzzels waren weinig origineel. 2 keer moest een gevonden resultaat 2 keer gebruikt worden. Dit bracht bij ons verwarring, de eerste keer, en de noodzaak te bellen voor een hint.

Dit is hun moeilijkste kamer. We waren binnen de tijd buiten, maar met een gevoel van ontgoocheling, ergernis, en ongeloof

Service - ontvangst

3.00

Service - begeleiding

1.00

Interieur van de kamer

1.00

Spelbeleving

1.00

Wauw! factor

1.00
Rating is gebaseerd op 3 extra reviews van Escape Games Belgium

Schrijf een review van deze kamer

Geef uw naam op. Heb je een account op debesteescaperooms.be? Meld je hier aan

Geef je score voor deze kamer per onderdeel

Geef je mening over deze kamer. Zorg er wel voor dat er geen spoilers in je review staan.

Kamers in de buurt