Submarine Bunker

-
8.24 - #4 in Brussel - #96 in België 6 reviews
2
-
6
personen
27-50 p.p.
60
minuten

Your mission will be to use the time machine to go back one hour before the disaster: Three intercontinental nuclear warheads have been launched from the bunker where you will be sent. We need you to track the CIA operative that has been sent and find a way to disarm or neutralise the missiles before it is too late. After one hour the temporal loop will collapse and you will be transported back to the present whether your mission is a success or not. We are all counting on you!

Minimum leeftijd
16
Minimum leeftijd met begeleiding
12
Speeltaal

Locatie

Brussel


Openingsuren
maandag: 10:00-22:00
dinsdag: 10:00-22:00
woensdag: 10:00-22:00
donderdag: 10:00-22:00
vrijdag: 10:00-22:00
zaterdag: 10:00-22:00
zondag: 10:00-22:00
Prijslijst
2 personen
€ 100.00
3 personen
€ 120.00
4 personen
€ 140.00
5 personen
€ 150.00
6 personen
€ 162.00
Datum van bezoek
17-04-2022
Rating total
9.00
Gemiddeld

Laat ons beginnen bij het begin: de ontvangst
Fantastisch concept om deze kamers in te kleden en gezien we de film kingsmen allemaal gezien hadden had iedereen heel snel de link gelegd. De spelbegeleiders zijn echte toppers die zorgen voor een heel vriendelijke ontvangst met een drankje erbij. Hier kunnen veel escape rooms iets van leren. Ze bleven ook in hun rol van bij ontvangst tot bij vertrek.
We speelden 2 van de 3 rooms na elkaar: submarine bunker en the white house.

De submarine bunker was de leukste van de 2 rooms die we speelden deze avond. Het was wat meer 'hand on' dan the white house.
maar eerste beginnen bij het begin. Bij binnenkomst was er meteen dat 'wauw'-gevoel. Prachtige kamer die tot in de puntjes afgewerkt was. We leken door de room te vliegen tot we op het einde vast kwamen te zitten bij een heel domme berekening. We konden de missie wel tot een goed einde brengen binnen de tijd.

Service - ontvangst

9.00

Service - begeleiding

9.00

Interieur van de kamer

9.00

Spelbeleving

9.00

Wauw! factor

9.00
Datum van bezoek
17-04-2022
Rating total
8.60
Gemiddeld

We waanden ons meteen in een filmdecor, The Kingsmen. We werden ontvangen door een host die zich perfect in zijn rol inleefde. Dat bleef ook zo tot na de bespreking aan het einde. De opstart van de kamer was ook heel leuk. We kwamen de submarine bunker binnen en de flow zat er meteen goed in. De spelbeleving minderde echter naarmate het spel vorderde en de laatste opdrachten waren wat minder voor mij. Al bij al een toffe kamer met een leuk thema.

Service - ontvangst

10.00

Service - begeleiding

10.00

Interieur van de kamer

9.00

Spelbeleving

7.00

Wauw! factor

7.00
++ Toon meer reviews ++
Datum van bezoek
17-10-2021
Rating total
7.80
Gemiddeld

Duik onder in deze indrukwekkende bunker

Parkeren: de locatie heeft geen eigen parkeergelegenheid, dus houd rekening met enige parkeertijd in de buurt. Wij hadden op een zondagochtend geen enkel probleem vlakbij een parkeerplek te vinden, maar we vermoeden dat het op andere momenten drukker is.

Onthaal: Escape Rush is schitterend verkleed als een typische Britse kleermaker, Ravenswood, die dient als dekmantel voor hun geheime operaties. We werden in stijl en dus kostuum ontvangen door onze spelleider, maar niet bepaald 'in character', want onze spelleider was niet overdreven spraakzaam of enthousiast en het was ons niet helemaal duidelijk of dat aan zijn Engels (de kamer kan alleen in het Frans of Engels gespeeld worden), zijn karakter of de vroege zondagochtend heeft gelegen :-). Ook na het spelen van de kamer stonden we na de foto al heel snel weer buiten.

Kamer: na een mooi introductiefilmpje en het in stijl achterlaten van je bezittingen, mag je de tijdmachine in en wordt je naar de Russische duikbootbunker getransporteerd waar je een uur de tijd hebt om de lancering van kernraketten te voorkomen. Door de beschikbare oppervlakte, de inrichting en afwerking zijn de ruimtes indrukwekkend en zetten ze de sfeer goed neer. De puzzels zijn zeker in thema, maar zijn niet van het niveau van de inrichting, want ze bestaan vooral uit doe-opdrachten die je moet volgen. Zonder ons te haasten en ook zonder hints stopten we de lancering met nog 26 minuten op de klok (en het record staat nog tien minuten scherper), dus ervaren ontsnappers komen hier met goed gevoel naar buiten, maar blijven puzzeltechnisch misschien op hun honger zitten als ze uit België komen of komen niet echt aan hun trekken, als ze uit Nederland komen ;-).

Conclusie: deze kamer is zeker de moeite waard vanwege de indrukwekkende inrichting en haar ruimtelijkheid, maar geniet er vooral van en verwacht geen wereldschokkende puzzels.

Service - ontvangst

6.00

Service - begeleiding

6.00

Interieur van de kamer

9.00

Spelbeleving

9.00

Wauw! factor

9.00
Datum van bezoek
05-01-2019
Rating total
9.80
Gemiddeld

Zeer fijne en sfeervolle escape room. We hebben deze met twee personen gedaan wat toch niet altijd even evidend is. Puzzels zijn gevarieerd, zeker niet de typische zoek een combinatie om een slot te openen.

Een aanrader

Service - ontvangst

10.00

Service - begeleiding

9.00

Interieur van de kamer

10.00

Spelbeleving

10.00

Wauw! factor

10.00
Rating is gebaseerd op 2 extra reviews van Escape Games Belgium

Schrijf een review van deze kamer

Geef uw naam op. Heb je een account op debesteescaperooms.be? Meld je hier aan

Geef je score voor deze kamer per onderdeel

Geef je mening over deze kamer. Zorg er wel voor dat er geen spoilers in je review staan.

Kamers in de buurt